Over BAN PD

BAN PersoneelsDiensten is een bijzondere dienstverlener en intermediair. Gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsorganisaties vinden hier een aantal specialisaties die zij kunnen inzetten om in de vraag naar personeel te voorzien.

Mensen die een (andere) baan bij de overheid wensen, adviseren wij naar een baan die hen past.

BAN PersoneelsDiensten komt voort uit de Bestuursacademie Noord Nederland en kan door de opgebouwde kennis van en ervaring met de verschillende overheidsorganisaties gericht inspelen op specifieke wensen en eisen. Van zowel opdrachtgevers als medewerkers.

Als geen ander spreken wij de taal van de overheid en wij zijn voor veel organisaties een vertrouwd adres voor een goede match van vraag en aanbod.

Wij beschikken over een stevig netwerk in Noord- en Midden-Nederland. Een groot deel van de noordelijke gemeenten, provincies en waterschappen behoort tot onze klanten. De kans is dus groot dat uw volgende baan zich in ons vacature aanbod bevindt!

Voor meer informatie over BAN Personeelsdiensten zie www.banpd.nl

Zoekt u werk? U zoekt (ander) werk bij een bij een gemeente, waterschap of provincie. Of het nu gaat om een vaste of tijdelijke baan binnen de lokale overheid, BAN PersoneelsDiensten brengt vraag en aanbod samen.

Heeft u een loopbaanvraag?BAN Personeelsdiensten helpt u bij het maken van de juiste keuzes ten aanzien van uw loopbaan. Ervaren 

Inloggen